Om tijdens de drukke momenten een vlotte bediening te garanderen vragen we u om de keuze te beperken tot 3 verschillende gerechten, aangezien de chef enkel verse produkten gebruikt en deze klaarmaakt ‘à la minute’

Dank voor jullie begrip

SUGGESTIONI DELLA SETTIMANA

ENTRATE

6 Oesters Gillardeau 24,50
Burratina pugliese met sla 17,50
Gerookte Zalm Prestige 23,50
Carpaccio van verse Kabeljauw 23,50

PASTA

Garganelli (verse pasta) & Mosselen 24,50
Cannelloni della Mamma al Tartufo 23,50
Paccheri freschi Scampis & Bottarga 24,50
Ravioli Taleggio & Pomodori secchi  (gedroogde tomaten) 23,00
Fusilli con Spinaci & Salmone affumicato  22,50

SECONDI

Mosselen MadeinItaly 29,50
Escalope della Mamma Rode Duivels met pikkante salami & witloof 24,50
Dagverse Zeetongfilets Adriatica met venusschelpen, Garnalen & room  34,50
Ierse Entrecote op wijze van de chef (met taleggio e gebroken groene peper) 28,50
Padellata met Gambas, Scampi ,Mosselen & Venusschelpen 39,50

DEGUSTATIEMENU VAN DE CHEF

4 Gangen + Dessert  55,00
Met dagverse producten & inspiratie van de Chef Raffaele (alleen per tafel)

DOLCE

Torta della Mamma al Limone 9,00
Verse Ananas met passievrucht-ijs 10,00
Italiaans Kaasbord van de Chef 12,00
Coupe met aardbeien 10,00
Huisbereide ijstaart della Mamma (vanille-chocolade) 9,00