Om tijdens de drukke momenten een vlotte bediening te garanderen vragen we u om de keuze te beperken tot 3 verschillende gerechten, aangezien de chef enkel verse produkten gebruikt en deze klaarmaakt ‘à la minute’

Dank voor jullie begrip

SUGGESTIONI DELLA SETTIMANA

ENTRATE

Carpaccio van verse Kabeljauw & olijven Taggiasche  21,50

Duo di Culatello & Burrata  22,50

Gerookte zalm Prestige 21,50

Kaviaar Oscietra Royale (30gr)  75,00

PASTA

Tagliolini al Kaviaar (30g 2 pers)  79,00

Spaghetti met Mosselen  21,50

Ravioli Gorgonzola & Lardo di Colonnata 21,50

Penne met gerookte Zalm & Pesto  21,50

SECONDI

Escalope della Mamma met Spek & Artisjok 24,50

Zeeuwse Mosselen goudmerk op Italiaanse wijze 29,50

Ierse Entrecote met 5 Pepersaus  29,50

Verse Zeetongfilets met Mosselen & Grijze Garnalen 31,00

DEGUSTATIEMENU VAN DE CHEF

4 Gangen + Dessert 55,00

Met dagverse producten & inspiratie van de Chef Raffaele (alleen per tafel)

DOLCE

Coupe met aardbeien  9,50

Cassata siciliana met geconfijt fruit  9,00

Italiaans Kaasbord van de Chef  12,00

Verse Ananas met Vanille-ijs  10,00

Huisbereide ijstaart della Mamma (vanille-chocolade)  9,00