Om tijdens de drukke momenten een vlotte bediening te garanderen vragen we u om de keuze te beperken tot 3 verschillende gerechten, aangezien de chef enkel verse produkten gebruikt en deze klaarmaakt ‘à la minute’

Dank voor jullie begrip

SUGGESTIONI DELLA SETTIMANA

ENTRATE

Aspergesoep met Scampi 18,50
Burratina pugliese met sla 17,50
Belgische Asperges AA (Vlaamse,Italiaanse, Noorse) 24,50
Carpaccio van Rode Tonijn 23,50
Burratina Pugliese 17,50
Gamberoni Giganti met coctail 27,50
Bresaola Rucola & Pomodorini 21,50

PASTA

Fusillli al Salmone & Spinaci 23,50
Tagliolini Asparagi & Scampi 24,50
Penne ai Legumi freschi di stagione (dagverse groentjes) 19,00
Duo di pasta della Mamma (min 2 cvs) 48,00

SECONDI

Escalope della Mamma met spek & artisjok 24,50
Dagverse Zeetongfilets met Asperges, Garnalen & room 34,50
Ierse Entrecote op wijze van de chef (met duo van peper saus) 28,50
Tonno alla griglia ( Rode Tonijn op grill) 28,50

DEGUSTATIEMENU VAN DE CHEF

4 Gangen + Dessert 55,00

Met dagverse producten & inspiratie van de Chef Raffaele (alleen per tafel)

DOLCE

Torta della Mamma al cioccolato 9,00
Verse Ananas met passievrucht-ijs 10,00
Italiaans Kaasbord van de Chef 12,00
Coupe met aardbeien 10,00
Huisbereide ijstaart della Mamma (vanille-chocolade) 9,00